Most Popular


Det er et spørgsmål om Belgien landsholdstrøje VM 2018
"Det er et spørgsmål om Belgien landsholdstrøje VM 2018 mentalitet, det er en familie i Napoli, og de spiller alle for hinanden. ... ...

Den amerikanske træner Nigeria VM trøje

Rated: , 0 Comments
Total hits: 9
Posted on: 06/14/18
Den amerikanske træner Nigeria VM trøje Jurgen Klinsmann regner med, at hans hold har tro på at slå Portugal - selv uden den skadede Jozy Altidore.

Altidore skadede hamstring i USAs 2-1 sejr over Ghana i mandags og synes sandsynligvis at savne søndagens gruppe G-sammenstød i Manaus.

Klinsmann afslørede, at han havde opfordret sine mænd til at fortsætte fra deres åbningsspil triumf ved FIFA World Cup, og mener at de kan overvinde en Cristiano Ronaldo-ledet Portugal.

"Vi snakker kun om, hvordan vi kan slå dette portugisiske hold med alle disse fantastiske spillere, de har," sagde tyskeren.

"Dette er vores mål, og vi tror på det og tror vi kan gå til Manaus og slå dem. Vi ønsker at komme i næste runde, og hvis det tager at slå Portugal, så er det, hvad vi skal gøre. "

Klinsmann var ikke villig til at sige, VM landsholdstrøje 2018 til Børn om Altidore ville savne mødet, da den 24-årige afventer resultatet af scanninger.


>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?